The authority's current guidelines for this summer's event are that they can be implemented for up to 50 participants to keep at least 1 metre distance. In addition, the organizer must be able to document who has been present in order to carry out any infection tracking in retrospect. These are orders that we in GlommaDyppen will comply with to the fullest.

We therefore hope that many new and former participants choose to be with us this Saturday, whether it is now for the long trip of 11 km from Bingsfosstranda (Fløter'n), the 6 km from Guttersrud (Elvenøkken) or the shorter 2 km trip from Varåa (Loffer'n) down to Fetsund Lenser. The sign-up pages are open so you just know what's tempting and sign up!

There may be minor adjustments to the schedule if we need to make changes to comply with the government's current guidelines. Depending on the number of participants, we will also consider the start of the pool to ensure good enough distance during the start. Information will be given on this closer to the day of the competition. 

[Det har kommet signaler fra myndighetene om at reglene vil kunne myknes opp noe mer i de kommende ukene. Dette vil i så fall gjøre det noe enklere for oss å gjennomføre årets utgave, uten at vi legger dette til grunn for planleggingen. Samtidig er det en viss mulighet for at den gradvise åpningen av samfunnet vil kunne føre til økt smittespredning og gjeninnføring av strengere regler. Skulle dette skje og myndighetene krever at GlommaDyppen avlyses vil vi refundere 75% av startkontingenten.]