Å være et relativt lite og nytt arrangement er krevende, spesielt i en gren som foreløpig er ganske så liten i Norge. Vi er derfor svært takknemlige for å ha mange gode støttespillere på laget som gjør det mulig å få GlommaDyppen på beina, hvor noen kanskje er mer overraskende enn andre!
Har du noen gang lurt på hvem Glommens og Laagens Brukseierforening (GLB) er og hva de gjør? Du finner mer om dem både på nett og facebook. I dagene før GlommaDyppen har vi hvert år jevnlig kontakt med dem. De hjelper oss med å forstå om det ligger an til gode svømmeforhold, eller om vi er på vei inn i en «kuldedip». Noen eksempler på det siste ser du i bildene under. I fjor havnet vi midt i en «dip», og selv om GLB prøvde å hjelpe oss ved å stenge slusene i bunnen av dammen ved Svanfoss, fikk vi ikke redusert tilsiget av kaldt vann fra Vorma nok til at vi kunne gjennomføre arrangement i Glomma og måtte flytte opp i Heiavannet. Etter flere samtaler med GLB i dagene før årets utgave var vi helt sikre på gode forhold, og kunne tidlig sikte oss inn på å gjennomføre som planlagt. Men skulle vi vært i vannet bare 4-5 dager senere så hadde det rett og slett blitt for kaldt!
Takk for hjelpen!
 
    Vanntemperatur i Glomma ved Blaker i ukene før        Vanntemperatur i Glomma ved Svanfoss
    fjorårets utgave.                                                               i dagene etter årets utgave.