Myndighetens nåværende retningslinjer for sommerens arrangement er at de kan gjennomføres for opptil 50 deltagere hvor man sørger for å holde minst 1 meters avstand. I tillegg må arrangøren kunne dokumentere hvem som har vært tilstede for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing i ettertid. Dette er pålegg som vi i GlommaDyppen kommer til å etterleve til det fulle.

Vi håper derfor at mange både nye og tidligere deltagere velger å være med oss denne lørdagen, om det nå er for den lange turen på 11 km fra Bingsfosstranda (Fløter’n), den på 6 km fra Guttersrud (Elvenøkken) eller den kortere 2 km turen fra Varåa (Loffer’n) og ned til Fetsund Lenser. Påmeldingssidene er åpne så det er bare å kjenne etter hva som frister mest og melde seg på!

Det kan bli mindre justeringer på tidsplanen hvis vi må gjøre endringer for å ivareta myndighetenes gjeldende retningslinjer. Avhengig av antall deltagere vil vi også vurdere puljestart for å sikre god nok avstand under starten. Det vil bli gitt informasjon om dette nærmere konkurransedagen. 

[Det har kommet signaler fra myndighetene om at reglene vil kunne myknes opp noe mer i de kommende ukene. Dette vil i så fall gjøre det noe enklere for oss å gjennomføre årets utgave, uten at vi legger dette til grunn for planleggingen. Samtidig er det en viss mulighet for at den gradvise åpningen av samfunnet vil kunne føre til økt smittespredning og gjeninnføring av strengere regler. Skulle dette skje og myndighetene krever at GlommaDyppen avlyses vil vi refundere 75% av startkontingenten.]