Det er mye som skal skje før vi kan ta i mot alle deltagerne på GlommaDyppen. Noen deler av den jobben er enda hyggeligere enn andre!
 
Starten på mellomdistansen (6 km), går fra Guttersrud. Dette er privat eiendom som tilhører en av de mange flotte gårdene langs Glomma. Som i fjor er Ole Wilhelm Guttersrud svært imøtekommende og hjelpsom slik at alt ligger til rette for en god og trygg start på Elvenøkken. De som er lokalkjente mener vel at gårdsplassen ser litt annerledes ut i dag enn den gjør på bildet. Stemmer det, bildet er et flyfoto fra 1963, og gården er om mulig enda flottere i dag enn den gang. Mange takk Ole Wilhelm for muligheten til å bruke Guttersrud som en av startplassene, og for godt humør og gode råd! Håper dette er et samarbeid vi kan få lov til å bygge videre på i årene som kommer!