Årets første Open Water kurs (Wet Card kurs) er planlagt og gjort tilgjengelig for påmelding. Du melder deg på her. Del gjerne med andre du tror kan være interesserte!

Litt mer info

Velkommen til årets første Open Water kurs (Wet Card kurs)!

Kurset tar for seg sikkerhet, teknikk og taktikk i utesvømming. Påmelding MÅ gjøres via tryggivann.no. Det må være minimum 5 påmeldte deltagere for at kurset skal gå som planlagt.

Kurset har teori på land, svømming inne i basseng og svømming ute i vann, med hovedvekt på det siste. Det forventes at kursdetagerne jobber seg gjennom «Wet Card Kurshefte» innen kurset er avsluttet. Dette får man tilsendt ved å henvende seg til en av kursholderne, Roar A. Olsen (trener@fetsk.no) etter at man ha meldt seg på.

Man må kunne svømme for å delta på kurset. Aldersgrense 8 år. Deltakerne kan gjerne bruke egen våtdrakt men man kan også låne våtdrakt av oss. Mer info første kurskveld.

Kurset koster 300 kr. Det tilkommer 100 kr i medlemsskapsavgift til Fet svømmeklubb om man ikke allerede er medlem. Dette siste for at man skal være forsikret under aktiviteten.

Man behøver ikke være med alle kveldene for å få kurset godkjent, og det er muligheter for å samle krav på en slik måte at man i løpet av kursperioden oppnår Wet Card Basic, Blue, Silver eller Gold ferdighetsmerke. Det avtales ekstra kurskvelder for den som går glipp av en økt.

Mer info gis første kurskveld.

Merk at tid og sted for øktene ute kan måtte endres pga vær- og vindforhold.

Det vil arrangeres et eget førstehjelpskurs for de som ønsker det og er interesserte i Wet Card Gold ferdighetsmerke.