På den siste dagen i august 2019 hadde 24 personer møtt opp for å svømme i Gansvika. Nivåforskjellene var store, fra nybegynnere som var på sitt aller første crawl-kurs, til ungdommer som satser mot Norgesmesterskap. Men som vanlig på disse turene var den gode opplevelsen og den gode stemningen det viktigste.

Av: Vidar Fjelltun

Gansvika viste seg fra sin beste side, med 17 grader i vannet og flott vær. I tillegg var den mobile badstuen til Harald Gusslund som vanlig på plass og sørget for god varme til svømmerne etter at de hadde kommet opp, og det var både lagt opp til grilling av pølser og servering av varm saft. Kan man ha det bedre på en lørdagskveld?

Hovedbilde: Godt å kjøle seg ned med en dukkert mellom turene i badstua (Foto: Torunn Korneliussen)

Varm saft og god stemning ved badstua (Foto: Torunn Korneliussen)

Open Water-aktivitetene i Fet og Sørum arrangeres i samarbeid mellom Fet SK og Sørumsand IF. (Foto: Vidar Fjelltun)

Briefing før start (Foto: Torunn Korneliussen)

Harald Gusslunds hjemmelagde mobile badstu er prikken over I-en etter en flott svømmetur. (Foto: Vidar Fjelltun)

Uten mat og drikke… (Foto: Torunn Korneliussen)