Vi er opptatt av at fler tar i bruk vann til å holde seg i form – både ute og inne. Som de første i Norge legger vi opp til å starte med jevnlige mosjonsstevner inne i basseng gjennom vinteren. Vi legger ved en tekstsnutt fra invitasjonen til det første stevnet:

Fet svømmeklubb og Sørumsand IF svømmegruppe

inviterer til 

Mosjonsstevne

Lørdag 26. mars 2022, kl.16.00

Vi ønsker alle mosjonister fra nært og fjernt hjertelig velkomne til et helt eget stevne tilrettelagt for dere. Målet er at dette skal arrangeres omtrent hvert halvår, den ene gang i bassenget på Dalen skole, den andre gangen i bassenget på Frogner (etterhvert i det nye bassenget på Sørumsand). Tanken er at du jevnlig får muligheten til å måle framgang i ditt treningsarbeid i bassenget, møte andre som bruker svømming til å holde seg i form, og kanskje få med deg noen treningstips eller forslag til forbedringer i egen svømmeteknikk. Vi vil gjøre vårt beste for å skape god stemning og en avslappet og hyggelig ramme rundt stevnet.

Stevnet vil foregå i svømmehallen på Dalen skole, Dalheimveien 55, 1903 Gan. Bassenget er 25 meter langt med 5 baner, adskilt med bølgebrytende banetau. Vannet holder ca. 29.5 grader. Det vil være mulig å benytte flerbrukshallen til landoppvarming.

Mer informasjon i vedlagt pdf-fil og på arrangementssiden. Påmelding vi denne linken.